novi sad
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen, ilustacija

General u penziji Vukajlo Čađenović (75) napadnut je i pretučen u petak 10. maja oko 21 čas, na raskrsnici ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu, saznaje Kurir.

Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, a ubrzo je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

- Povređenom generalu u penziji, navodno, jedan od napadača je poznat odranije, a za drugu dvojicu pomagača ne zna ko su. Reč je o muškarcima starosti oko 40 godina. Sva trojica su ga udarala pesnicama iz sve snage, sve dok nije pao na trotoar - kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir, i dodaje da je Čađenović zadobio vidljive telesne povrede i povrede glave i lica.

Ceo događaj odigrao se pred velikim brojem očevidaca, s obzirom na to da se incident dogodio na autobuskom stajalištu, gde postoje i nadzorne kamere. Slučaj je odmah prijavljen i policiji.

General u penziji zbrinut je na VMA, a po povratku od lekara na ulazu u dvorište svoje kuće sačekala ga je još jedna neprijatnost.

Naime, na zidu ograde porodične kuće Čađenovića ispisana je zabrinjavajuća poruka, koju su oni shvatili kao pretnju nakon stravičnog prebijanja.

Kako kaže izvor, sumnja se da i iza ovoga stoje isati napadači koji su surovo pretukli generala u penziji.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading