ana knežević
Foto: Printscreen/Prinstscreen

Anin suprug David Knežević, sa kojim je zimus pokrenula brakorazvodnu parnicu, uhapšen je u subotu, 4.maja, kao glavnoosumnjičeni za njen nestanak. Ona je poslednji put viđena 2. februara u Madridu.

Kako smo juče pisali, David je uhapšen na aerodromu u Majamiju, gde je doleteo iz Beograda, jer su istražitelji došli do brojnih dokaza koji ga povezuju sa nestankom supruge.

Španska policija je saopštila da su kamere na zgradi u kojoj je Ana boravila poprskane sprejem pre njenog nestanka, a da je to uradio njen suprug, jer su ga prepoznali na snimku, iako je nosio kacigu za motor.

Sada je otkriveno i koji su ga detalji odali, a u pitanju je tetovaža.

- Forenzičari su detaljnom analizom snimaka sigurnosnih kamera na zgradi uočili tetovažu na ručnom zglobu počinioca koji prska kamere, a istu tetovažu na tom mestu ima i David. Ona se jasno vidi i nije ostavila mesta ni za kakve sumnje. To je bio ključni dokaz da se izda nalog za njegovo hapšenje - rekao je izvor blizak slučaju za španske medije.

Kneževića je jedna kamera u zgradi snimila kako nakon toga izlazi napolje sa velikim koferom.

Ana Knežević

Facebook

 

- Istražitelji veruju da je u njemu bila Ana jer je reč o niskoj ženi sitne građe. Takođe, ni jedna kamera kasnije nije snimila da je ona napustila zgradu. Sledeći dokaz pronađen je u prodavnici boja, gde je opet na snimcima uočen muškarac sa Davidovom tetovažom na ruci - ističe izvor.

Osim toga, Srbin je osumnjičen i da je pomenute poruke koje je Ana slala drugaricama na dan nestanka zapravo on poslao, uz nagovor poznanice iz Kolumbije da ih prevede na njen jezik, kako bi izgledalo da ih piše Ana.

Španska policija saopštila je i da je David Knežević 4. marta takođe nagovorio zaposlenu u svom preduzeću da pozove osiguravajuće društvo i predstavi se kao Ana Marija Knežević, a zatim i otkaže tri polise za njihov posao.

Treće sumnjivo ponašanje koje je pokazao Knežević ukazuje na to da je krajem januara u agenciji iznajmio automobil „pežo 308“, koji je vratio 15. marta s promenjenim okvirima za tablice, zatamnjenim staklima i uklonjenim nalepnicama. Utvrđeno je i da je autom putovao 26 sati preko cele Evrope, u oba pravca.

U međuvremenu, jedan čovek je podneo pritužbu španskoj policiji da su mu ukradene registarske tablice, pa je pretraga čitača registarskih tablica pokazala da su te tablice viđene blizu stana Ane Marije Knežević u Madridu i prolazile su kroz španske naplatne rampe 2. i 3. februara, prikačene za „pežo 308“.

Ana Knežević

Društvene mreže

 

Ana i David bili su u braku 13 godina, a brakorazvodnu parnicu započeli su prethodne zime, u kojoj se David protivio deljenju imovine napola od oko 15 miliona dolara.

Knežević se u ponedeljak pojavio u federalnom sudu. FBI je potvrdio da je on u pritvoru i rekli su da se očekuje da će se ponovo pojaviti pred sudom u petak po podne za saslušanje o pritvoru pre suđenja.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading