Nikola Ranđelović
Foto: Alo/Foto: Facebook

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34) nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u selu Gornje Zuniče nedaleko od Knjaževca. Vozilom su uleteli u kuću, a Nikola je zadobio stravične povrede od kojih je preminuo u bolnici!

Kako saznajemo, saobraćajna nesreća dogodila u noći između ponedeljka i utorka oko ponoći, kada je vozilo, prema rečima izvora bliskom istrazi, izletelo iz krivine, a potom udarilo u banderu. Zatim se odbilo se, preletelo kanal i udarilo u betonsku ogradu.

Kako kaže naša sagovornica, nju je iz kreveta probudio jak prasak.

- Bilo je oko ponoći, samo se čuo jak udarac. Kad sam pogledala kroz prozor, videla sam auto koji je udario u kuću moje komšinice, koja se nalazi tik do moje. Došli su u tom trenutku vatrogasci i Hitna pomoć. Auto je bio toliko uništen, da su vatrogasci morali da ga iseku. To je dosta čudan put. Kao da se samo tu dešavaju nesreće. Ni ne mogu da izbrojim koja je ovo po redu. On je vozio žustrije, udario u banderu, a kada je preletao preko kanala, pokupio je i znak, koji se komšinici Radi zabio direktno u ulazna vrata od kuće i probio ih - kaže meštanka koja se nalazi do kuće u koju je udario automobil. 

BONUS VIDEO :

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading