Brano Mićunović
Foto: Printscreen

Porodica Branislava Brana Mićunovića u čitulji navodi da će saučešće primati u kapeli Štedim - Moštanica, danas do 15 časova, kad će Brana Mićunović i biti sahranjen.

Ko je sve dao čitulju

Pored najbližih članova porodice, od Mićunovića se oprostio i veliki broj ljudi koji su izrazili saučešće putem čitulje.

Brano Mićunović

Pobjeda

 

 

- Povodom smrti vašeg oca i brata primite moje iskreno saučešće od iskrenog prijatelje. Brano, večna ti slava - u potpisu piše Naser Keljmendi koji je, podsetimo, pre osam meseci oslobođen optužbe za trgovinu drogom za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora.

Brano Mićunović

Pobjeda

 

 

Čitulju su uputili i iz Lutrije Crne Gore: "Duboko pogođeni Vašim odlaskom. Velikom čoveku poslednji pozdrav".

Brano Mićunović

Pobjeda

 

 

Od Mićunovića su se između ostalih oprostili i Dragan Giga Zindović koji je ranije hapšen i označen kao glavni akter krvavog mafijaškog obračuna u budvanskom restoranu "Jadranska straža", Sava Vujović koji je bio njegov dugogodišnji prijatelj i navodni telohranitelj.

"Đede naš najbolji, počivaj u miru - Branovi unuci".

Brano Mićunović

Pobjeda

 

 

I Milo Đukanović dao čitulju

Od njega su se oprostili mnogi među kojima je i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

- Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom - navodi se u čitulji koju je Đukanović dao.

Brano Mićunović

Printscreen

 

 

Preminuo od posledica teške bolesti

Podsetimo, Brano Mićunović je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, dok je njegovo ime povezivano sa brojnim aferama - za neke je bio "ponos Crne Gore", dok je za druge kriminalac i "gospodar Crne Gore", bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

 

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica teške bolesti, s kojom se dugo borio. Preminuo je u Budvi. Već duže vreme imao je zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni lekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspeli uz sve napore da ga spasu.

Kurir.rs/Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading