svetlana dragijević
Foto: Alo

- Osumnjičeni Srđan J. i Dejan D. nisu ponovo saslušavani u svojstvu osumnjičenih u VJT Zaječar. Još uvek nije podnošen predlog za produženje pritvora osumnjičenima - kažu u VJT "Zaječar".

Dejan D. i Srđan J. osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uslovi, odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno sprovode.

Njima pritvor po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 3.maja i nakon toga će biti doneta odluka o eventualnom produženju pritvora.

- Osumnjičeni Radoslav D. će biti ponovo saslušan u svojstvu osumnjičenog, ukoliko se izjasni da želi da da iskaz, s obzirom na to da se prilikom prvog saslušanja branio ćutanjem. Trenutno se rade veštačenja bioloških tragova (DNK veštačenja), a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih lica čim se za to steknu uslovi-kažu u VJT "Zaječar".

Dejan D. je priznao da je devojčicu zadavio nakon što je udarena automobilom a njeno telo je premešteno sa deponije gde je prvobitno bilo ostavljeno. Brat Dejana D. Dalibor je takođe bio priveden međutim on je preminuo u zatvoru.

Policija nastavlja potragu za telom dvogodišnje Danke Ilić, i pretraženo je korito Zlotske reke od sela Zlot ka Sumrakovcu, kao i rezervoari za vodu. Obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke su bili zaposleni u JKP „Vodovod“ Bor.

Meštani sela Zlot održali su zbor kako bi udruženim snagama obišli sva imanja i u slučaju da primete bilo šta sumnjivo to prijave organima reda. Kako ističu meštani, okupila ih je tuga i briga zbog svega što se dogodilo malenoj Danki Ilić.

Blic

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading