Otac Danke Ilić
Foto: Printscreen/Društvene mreže

- Ne daj bože da ih vidim! Prema onome što nam je policija rekla monstrumi su nam ubili dete. Pričali smo i sa načelnikom policije u Boru i sa beogradskim. Oni su nama rekli kako se to sve desilo. Pratili su ih preko GPRS, kažu da su imali stajanje tu. Otkrili su da su mokrili na tarabe, pa su išli na dole, pa su udarili Danku i šta su uradili, pa su imali još jedno stajanje i ja sam ih sreo dole - kazao je otac.

svetlana dragijević

 

 

 

U svoj muci, Miloš kaže da bi ubice za njega bili heroji da su devojčicu odvezli kod lekara kada su je udarili automobilom umesto što su je udavili prema priznanju u policiji.

danka ilić ubice

Foto: Prinstcreen

 

 

-Da su šta god uradili sa detetom, ali valjano, da su joj pomogli, da su je odneli kod lekara ili da su stali kod nekog komšije i pitali čije je dete koje su udarili verujete mi da bi oni za mene bili najveći heroji. Ali, pošto su ovo uradili što jesu, odnosno što policija kaže da su priznali, ja nemam reči za njih. Monstrum to je blaga reč za njih. Smrtna kazna nije za njih, to bi im bila nagrada. To treba da robija do kraja života i to što će tamo da im rade nije moj nego njihov problem- ispričao je Miloš za medije.

Ipak, otac ostavlja mogućnost i da se ispostavi da je njegova ćerka živa jer ubice i dalje ćute šta se desilo sa njom, odnosno sa njenim telom.

-Inspektori su nam rekli da neće da nam izjave saučešće jer nema njenog tela, tako da...", rekao je otac Danke Ilić ostavivši rečenicu nedovršenu. I otac i majka male Danke su razočarani ponašanjem komšija u Banjskom polju jer tvrde da su njima govorili jedno, a policiji drugo. "Jednom kažu da nisu videli dete, a drugi put da jesu. Stvarno više ne znam šta je istina i ko šta priča ne mogu da pohvatam- rekao je očajni otac.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading