svetlana dragijević
Foto: Alo/Vladimir Marković

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice, iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu.

Ona ima to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih.

- Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči - rekao je advokat Nebojša Živanović.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, danas će biti saslušano još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano njih još nekoliko.

Tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je Svetlanin mlađi sin Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako je telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading