U GROMOBRANSKOM SANDUČETU DRŽAO PAKETIĆE DROGE Podignuta optužnica protiv narko-dilera iz Pančeva
Foto: Alo/MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Pančevu je Višem sudu podnelo optužnicu protiv L.V. (21) iz Pančeva, zbog sumnje da je 28. novembra prošle godine u 14.00 časova u Pančevu, neovlašćeno držao radi prodaje 10,08 grama marihuane, i to 18 paketića u sandučetu za gromobran stambene zgrade u ul. Marka Kraljevića br. 34b, a dva paketića kod sebe u duksu dok se nalazio u taksi vozilu koje je na raskrsnici ul. Marka Kraljevića i Žarka Zrenjanina zaustavljeno od strane policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu.

- Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Takođe je predloženo da sud okrivljenog kazni po zakonu, izrekne mu mere bezbednosti oduzimanje predmeta i obavezno lečenje narkomana kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading