Danka Ilić osumnjičeni
Foto: Alo/Alo!

Dragijević i Janković tog 26. marta bili su na terenskom radu u Banjskom Polju, gde su službenim kolima "fijatom panda" udarili Danku Ilić, a po sopstvenom priznanju u tužilaštvu, Dragijević je devojčicu uneo u kola i stavio je preko alata. Kada se probudila, zadavio ju je rukama, a njeno telo bacio na obližnju deponiju.

Kako su ispričali meštani, Dejana Dragijevića su nakon 26. marta viđali ispred lokalne prodavnice kako pije pivo. Nijednog trenutka po njemu nisu mogli da primete da je on nešto skrivio, ili da je uradio nešto ovako loše, neoprostivo.

Zloćani su ogorčeni, verujte, da ga puste na slobodu sad, mi meštani bismo mu presudili! Evo, ja sam stariji čovek, a kad pomislim da je neko spreman da uzme to malo pile i ubije ga, pa ja bi mu presudio. Pomno pratim vesti i na svaku novu informaciju ja se naježim - kažu komšije osumnjičenog Dragijevića i dodaju:

- Dejan je znao sa meštanima svakodnevno da pije ispred prodavnice, to je radio i njegov brat. Nije se ponašao drugačije ni od 26. marta kada je ubio to dete, nego isto kao i do sada. Ma nije se moglo ni naslutiti da je takav monstrum.

Meštani su potom rekli da selo Zlot ima toliko nepristupačnog terena da je pitanje gde su mogli da ostave ili bace nevino dete.

- Naše selo Zlot je veoma nepristupačno, bukvalno na nekim mestima pitanje je da li je kročila i ljudska noga. Imamo mnogo skrivenih mesta do kojih niko od nas ne ide, nekako nemamo šta da tražimo tamo. Evo ja imam neku zemlju koju sam nasledio od dede, verujte nisam bio nijednom, sve razmišljam ko zna šta će da mi iskoči kad kročim tamo - kaže meštanin i dodaje:

- Vreme prolazi, a to je sigurno još gore za telo tog deteta. Ko zna ako su je zakopali negde, ili je ostavili na nekoj ledini, a u okolini ima jako puno divljih životinja. Ne smem ni da pomislim na tako nešto loše, samo ću reći prokleti da su.

Za krivično delo teško ubistvo, pored Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, osumnjičeni su i Dejanov otac Radoslav (73), kome je određeno pritvor do 30 dana zbog sumnje da je sinu pomogao da premesti telo s obližnje deponije na Banjskom putu na zasad nepoznatu lokaciju.

(Kurir)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading