STRANKINJA (33) PROTERANA NA 5 GODINA IZ SRBIJE Evo šta je uradila
Foto: Shutterstock

Treći osnovni sud u Beogradu potvrdio je danas sporazum zaključen između Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i D. A. (33), rođene u Bišketu, u Kirgijskoj Republici, koja je proglašena krivom jer je 10. aprila u Surčinu izvršila krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Njoj je izrečena uslovna osuda na taj način što je sud utvrdio kaznu zatvora od osam meseci i odredio da se ovako utvrđena kazna zatvora neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku proveravanja od tri godine ne izvrši novo krivično delo, osuđena je na plaćanje novčane kazne u iznosu od 20.000 dinara, a sud je izrekao i meru bezbednosti proterivanje stranca u trajanju od pet godina.

Ona je u sobi u kojoj je stanovala, neovlašćeno držala, u manjoj količini, za sopstvenu upotrebu, supstancu koja je proglašena za opojnu drogu i to 3,08 g metanfetamina, te je i neovlašćeno držala konvertibilno oružje i municiju za isto, odnosno pištolj "Ekol“ model "Viper 4,5“, kao i šest komada municije za to oružje, a za čije držanje nije imala dozvolu izdatu od strane nadležnih organa, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading