DARKO ŠARIĆ NEGIRAO KRIVICU: Ne znam ništa o ubistvima u Atini i na Krfu!
Foto: Alo.rs

Saslušanju su prisustvovali njegovi advokati, branioci Marko Janković i Dalibor Katančević.

Darko Šarić je saslušan, apsolutno je negirao izvršenje krivičnih dela. Rekao je da nema nikakve veze niti saznanja o njima, kao i da nikada nije imao niti koristio Skaj telefon - rekao je Šarićev advokat Marko Janković.

Prema rečima Katančevića, Šarić je tokom saslušanaj u tužilaštvu naveo i da je svima dobro poznato da je on u to vreme boravio u pritvoru u predmetu koji se protiv njega vodio ranije.

Kako su mediji prenosili, prošle nedelje u istrazi ovih ubistava kao osumnjičeni saslušani su i Veljko Belivuk i Nebojša Janković, koji su prema nezvaničnim informacijama kratko rekli da nisu krivi i odlučili da se brane ćutanje.

U vreme likvidacija na Krfu i u Atini Darko Šarić je bio u pritvoru zbog postupka koji se protiv njega vodio za šverc kokaina, dok su Belivuk i Janković uhapšeni u januaru 2021.

- Velika međunarodna akcija hapšenja izvedena je u februaru ove godine i svi osumnjičeni kojima su tada stavljene lisice saslušani su odmah u tužilaštvu. Ispitivanje Belivuka, Jankovića i Šarića usledilo je tek sada, jer su oni u pritvorima u drugim predmetima - kaže sagovornik Kurira i podseća da se Belivuku i Jankoviću sudi zbog sumnje da su vođa, odnosno pripadnik kriminalne grupe kojoj se sudi za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem i jedno silovanje.

Darku Šariću, podsetimo, sudi se da je bio organizator grupe koja je planirala diskreditaciju i ubistvo svedoka saradnika u drugom postupku za šverc kokaina Nebojše Joksovića.

Kao pripadnici grupe koja se dovodi sa likvidacijama u Grčkoj, podsetimo, sumnjiče se i Radoje Zvicer koji je u bekstvu kao i Milinko Brašnjović koji je uhapšen u Španiji i čije je izručenje Srbija već zatražila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading