Bojana Otović Pjanović
Foto: Alo/Printscreen

Kako je major nedavno objasnila, Srđan Janković i Dejan Dragijević bili su osumnjičeni od drugog dana istrage, a odgovorila je na pitanje i kako su uspeli uprkos tome da u toku istrage premeste telo Danke Ilić sa deponije na drugu lokaciju?

- Imali su pomoć. Jedan od njih se vratio osumnjičeni dva dana nakon događaja na divlju deponiju i premestio telo na drugu lokaciju. Mi smo 30. marta u službene prostorije doveli osumnjičene. Mi smo mislili da ćemo zapravo i tog 30. marta imati realizaciju i da će se desiti ono na što smo svi sumnjali. Naravno, da smo bili obazrivi, kao što ste videli. Nismo iznosili nikakve podatke, nismo dozvolili da bilo ko ugrozi na bilo koji način bilo koji segment našeg postupanja - rekla je Pjanović Otović.

Podsećamo, samo dva dana pre nego što su osumnjičene doveli u službene prostorije MUP-a, Dejan Dragijević je uz pomoć brata i oca telo Danke Ilić premestio na drugu lokaciju, koju i dalje nisu otkrili.

- Premeštanje tela bilo bilo je 28. marta znači dva dana pre toga, i to je najporaznije i ono što govori o kako im se sociopatama radi. To je minimalno i najblaže što mogu i reći - rekla je Pjanović Otović.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading