gradonačelnik
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

- Dete nije imalo ni prilike da proživi život. Nastradalo je od ovako monstruoznog zločina. Čuo sam se malopre sa ocem Milošem i bakom Tanjom. Moram reći da se dobro drže i da su jaki koliko mogu da budu - rekao je na konferenciji za medije gradonačelnik Bora, Aleksandar Milekić.

Kako je naveo, ovo je velika tuga za sve, a veliku bol osećamo svi.

- Ne samo grad Bor, već cela Srbija i Evropa...Svi smo u neverici, ovakav zločin se nije desio ne pamtim. Očekujem i verujem da će tužilaštvo i sudstvo dati maksimalne kazne i mislim da je vreme da se razmišlja o promeni zakona, da se mnogo oštrije kažnjava, da se više nikada ovako nešto ne ponovi - rekao je on i dodao:

- Nisu lake stvari kada ste u situaciji da tražite dete od dve godine. Ja imam sina od dve godine. Voleo bih da zakonodavstvo ovakve zločine osudi na drugi način, da takvi ljudi ne hodaju među nama - naglasio je on.

Podsetimo, gradonačelnik Bora Aleksandar Milekić izjavio je danas na konferenciji za medije sazvanom povodom ubistva Danke Ilić da je direktor "Vodovoda" u Boru podneo ostavku iz moralnih razloga.

Danka Ilić ubijena je 26. marta, kada su je kolima u Banjskom Polju pregazili radnici Vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević, a onda ju je Dejan zadavio rukama, pa su je zajedno bacili na deponiju.

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading