danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

- Ovo sada što se radi je u jednu ruku, po meni, dobro, da se dvojica osumnjičenih ne podudaraju u iskazu. Koji su im motivi, to valjda kolege bolje znaju. Ja mogu samo da pretpostavim. Postoji tu jedna stvar. Možda će se javnost naljutiti na mene, ali želim da vam kažem sledeće: Da su oni to dete udarili, a potom ga uzeli i odveli u prvu medicinsku ustanovu, čak iako su možda bili popili, ovaj bi vozač dobio između 3-5 godina. Ne bi dobio veću kaznu - rekao je Gagović za Kurir i dodao:

- Da su odreagovali savesno, uzeli malu i pružili joj hitnu medicinsku pomoć zaista ne verujem da bi dobio više od 3-5 godina i pored alkohola u krvi. On se verovatno plašio i onda je to, ako je još i bio pijan, to je povuklo tu posledicu gde je uradio to što je uradio. Ako je tačno da je ona nesrećna bila živa, onda mu sleduje maksimalna kazna koja postoji u Srbiji i to je to. I zato verovatno on krije telo jer će obdukcija pokazati da li je taj anđeo bio još živ i da li je zadavljen ili na neki drugi način usmrćen - zaključuje Gagović.

Dvogodišnja Danka ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Zbog ovog svirepog zločina kao glavnoosumnjičeni u četvrtak su uhapšeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Posle njih u petak su privedeni i Dalibor (40) i Rade Dragijević (73), Dejanovi brat i otac, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela, dok su Srđan i Dejan osumnjičeni da su kolima pregazili devojčicu, koju je Dejan, prema krivičnoj prijavi, zadavio golim rukama.

Saučesnik u zločinu Dalibor Dragijević preminuo je u subotu u pritvoru, oko tri sata ujutru, od posledica infarkta.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading