majorka bojana otović pjanović
Foto: Printscreen

Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a juče ujutro su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz ”Starobanjski put” kod Bora. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom.

Majorka policije izjavila je sinoć da je MUP već drugog dana potrage za Dankom Ilić imao osumnjičene.

- Pre nego što bilo šta kažem, izrazila bih saučešće porodici. Informaciju smo već drugog dana imali da su oni osumnjičeni. Radeći analizu vozila koji su prolazili tuda i nakon obavljenog razgovora sa majkom, koja je zapazila dok je tražila dete belo vozilo marke "panda". Analizom, proverama, konstatovali smo da se radi o službenom vozilu  - rekla je Pjanović Otović gostujući na RTS-u.

Kako je rekla, "kretanje vozila je zabeleženo na kameri ulice Radomira Putnika i ispostavljeno je da se sporedne ulice kretalo u 13.35, a kasnije je zabeleženo da se kod kapije kuće zaustavilo u 13.50, što se poklapa sa vremenom nestanka male Danke."

Usput ih je, kako kaže Pjanović Otović, u 13.57 sati zaustavio otac devojčice iz automobila i pitao da li su videli devojčicu, na šta su oni negirali.

Po izlasku iz Banjskog polja u 14.00 sati zaputili su se Starobanjskim putem i prilikom dolaska na deponiju na kojoj su zadržali minut i 49 sekundi uzeli su dete i bacili ga na bedem na kojem je bila gomila smeća.

- Jako smo bili obazrivi. Svaka odluka koja se donosila se razmatrala u više navrata. Mi smo više puta radili rekonstrukciju događaja, to će potvrditi i porodica. Nemam reči kojima bih opisala monstruoznost koja je počinjena - rekla je Pjanović Otović.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading