IGOR KRSTOVIĆ UHAPŠEN PO INTERPOLOVOJ POTERNICI Dolijao visokorangirani član kriminalne grupe, evo za šta se tereti
Foto: EPA

Igor Krstović (38) uhapšen je večeras u Budvi.

Njemu su lisice na ruke stavili Službenici Sektora za borbu protiv kriminala Crne Gore, koji su ga locirali i uhapsili u saradnji sa službenicima Odeljenja bezbednosti Budva.

"I.K. se potraživao po poternici NCB Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i više krivičnih dela iz oblasti pranja novca, kao i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija i krivično delo izazivanje opšte opasnosti", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je Krstović visokorangirani pripadnik jedne kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore.

"U aktivnosti lišenja slobode I.K. učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv krimnala, Specijalnog policijskog odjeljenja i Odeljenja bezbednosti Budva. Službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju intenzivne i odlučne aktivnosti sa primarnim fokusom na neutralisanje delovanja organizovanih kriminalnih grupa i sa njima povezanih lica", zaključuje se u saopštenju koje prenose Vijesti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading