nadvožnjak
Foto: Promo/Promo

Navijač slovačkog Fudbalskog kluba Spartak iz Trnave Tomaš Čemek je tog septembra 2011. godine  kada je glavom udario u nadvožnjak visok 4,3 metra u blizini "Beogradske arene“ dok je pokušavao da se izvuče na krov autobusa kroz šiber. Preminuli je imao 3,1 promil alkohola u krvi!!!

Nastradali momak bio je u jednom od dva autobusa marke "neoplanta“ čeških registarskih oznaka koji su prevozili navijače slovačkog Spartaka iz Trnave na fudbalsku utakmicu protiv bugarskog Levskog. Nekoliko minuta posle sedam sati ujutru već vidno pijan Čemek je izbacio glavu kroz šiber jer je hteo da sedne na krov vozila. Kada je podigao pogled, udario je u nadvožnjak. Međutim, njegovi prijatelji u izjavi koju su  tada dali beogradskoj policiji rekli su da je njihov prijatelj samo hteo da otvori šiber.

Izjave Čemekovih prijatelja gotovo da su se poklapale u opisima mesta nesreće. Govorili su da im je to bio najgori prizor koji su do sada videli, da su nekoliko sati sedeli i nisu znali šta će biti sa njima, da im je najgore bilo da uđu u autobus koji je, iako opran, mirisao na krv.

- Gornji deo autobusa bio je sav krvav. Delovi njegovog mozga bili su svuda na spratu autobusa... Pre dolaska lekara Hitne pomoći, jedan od naših prijatelja pokušao je da ga reanimira, ali nije uspeo - pričao je tada Denis K., jedan od Tomaševih prijatelja.

Da nesreća bude još veća, vozač autobusa nije mogao da se zaustavi baš ispod nadvožnjaka gde se dogodila tragedija, već se zaustavio u zaustavnoj traci nekoliko metara dalje. Iz autobusa su odjekivali krici i zapomaganje.

- Lice mu se nije videlo koliko je bilo smrskano i odrano. Svuda po autobusu je tekla krv. Momci su vrištali... Izlazili su iz autobusa, povraćali i držali se za glavu. Kukali su i tražili pomoć jer nisu verovali da im je drug mrtav. Krv se slivala niz autobus - govorio je tad jedan od očevidaca ove tragedije na autoputu.

Tomaš Čemek  poginuo je kad je izbacio glavu kroz šiber dok je dvospratni autobus prolazio ispod nadvožnjaka u Novom Beogradu! Od siline udarca Čemeku je potpuno smrskana glava!

Poginuo jureći krtice

NAVIJAČ OTVORIO ŠIBER NA AUTOBUSU I OSTAO BEZ GLAVE Stravični slučajevi koji lede krv u žilama!

Foto: Pexels

 

 

Milorad K. (58) iz sela Teočin kod Gornjeg Milanovca nastradao je u martu 2009. godine u pokušaju da istrebi krtice koje su mu uništavale povrće. Milorad je, kako se pretpostavlja, pokušao da pređe preko bodljikave žice, ali tada je deo žice zakačio okidač njegove puške. Ispaljeni metak bio je koban za Milorada.

Udavio se u buretu za kupus

kupus

Foto: Shutterstock

 

 

Bogosav Đ. (67) iz Valjeva nastradao je u oktobru 2002. godine dok je prao bure za kupus. Dok je pokušavao da dohvati dno, Bogosavu se izmakla stoličica. Upao je naglavačke u bure s vodom i utopio se.

Pecaroša spržila struja

ribolovac

Foto: Shutterstock

 

 

Milan V. (33) iz Donje Konjuše kod Prokuplja poginuo je u julu 2010. godine kad je štapom za pecanje zakačio žice dalekovoda. Strujni udar ubio je Milana na licu mesta.

Umro od seksa

Tridesetogodišnji Beograđanin nađen je, sredinom aprila 2011 godine., mrtav u automobilu parkiranom u Marinkovoj bari. Čovek je, kako je utvrđeno, umro od infarkta tokom seksa.

NAVIJAČ OTVORIO ŠIBER NA AUTOBUSU I OSTAO BEZ GLAVE Stravični slučajevi koji lede krv u žilama!

EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

 

 

Ubio ga čep

Lazar S. (72) poginuo je u novembru 2010. godine kod Banjaluke pokušavajući da otvori bure piva. Zbog velikog pritiska, čep je izleteo iz ležišta bureta i pogodio Lazara u glavu.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading