Arkan
Foto: EPA/EPA/Drago_Vejnovic

Tri dana pre ubistva, Ceca Ražnatović je gostovala u emisiji "Maksovizija", gde je Arkan bio prisutan u publici. Bio je obučen u crnu kožnu jaknu i delovao je srećno. Posle emisije, slikao se sa poznatim ličnostima i svojom suprugom.

Samo 70-ak sati kasnije, Arkan je ubijen u hotelu "Interkontinental". Iako je voleo subote i tog dana obično je spavao duže, proveo je jutro doručkujući sa porodicom i dozvolio sebi da uživa u omiljenom francuskom siru. Nakon toga, odvojio se od Cece kako bi obavio neke poslove.

Arkan

Foto: privatna arhiva

 

Viđen je kako uživa u kapućinu i kupuje novine, a zatim je otišao u hotel na ručak. Tamo se susreo sa prijateljem Milenkom Mandićem, s kojim je planirao da popuni tiket za kladionicu.

Mandić je krenuo da uplati tiket, ali je naišao poznanik koji je ponudio da to uradi umesto njega. Nakon ručka sa Cecom i Arkanovom svastikom Lidijom, sedeli su u separeu gde je Arkan na kraju ubijen. Iako je osećao sigurnost u hotelu, telohranitelja je poslao da mu donese tortu samo minut pre nego što je ubijen.

Nakon Arkanove smrti, pojavile su se priče da su tokom emisije "Maksovizija" Minimaksu stizale poruke koje su aludirale na predstojeće ubistvo, ali su te tvrdnje kasnije opovrgnute.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading