jahač
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

- Mišu sam smatrala svojim dedom, ali je on ubrzo pokazao svoje pravo lice. Počeo je da me dodiruje po zadnjici i unutrašnjoj strani butine dok se penjem na konja. Govorio mi je da trljam čavku o sedlo dok jašem - pričala je S.P. u svom iskazu.

Ona je navela da je prvu neprijatnu situaciju doživela kada je ušla u njegovu sobu.

- On je živeo u klubu. Jednom sam ušla u njegovu sobu da ga pitam kojeg ću konja da jašem. Ostavila sam vrata otvorena jer je on ležao na krevetu. Međutim, on je ustao, zatvorio vrata i prišao mi rekavši: "Dođi da te zagrlim ,a onda me je obgrlio obema rukama i jednu spustio na zadnjicu i mazio je. Bilo mi je jako neprijatno, pa sam se odmah okrenula i izašla - opisala je devojka.

Nakon toga opisala je i drugi napad iz 2021. kada je preskakala prepone.

Brinuo je o nama

Tinejdžerka je rekla u svom svedočenju da je počela da trenira jahanje krajem decembra 2020. jer je njena najbolja drugarica tamo jahala od najranijeg detinjstva, pošto je njen tata jedan od suvlasnika kluba.

- U početku sam išla vikendom zbog škole, a za vreme letnjeg raspusta svakog dana. Optuženi je sa svima izgradio dobar odnos, ophodio se prema nama kao da smo mu unuke, a ja sam njega doživljavala kao dedu, pitao bi nas da li smo gladne, da li hoćemo da doručkujemo, kako smo, kako je u školi...posle toga su krenuli neprijatni komentari da trljamo čavku, da će da nas vaćari, ali je to govorio svima, pa smo to smatrale normalnim. Znao je koliko imam godina jer sam za svoj 15. rođendan 2021. donela tortu u klub i tamo sam dovela svećice - rekla je S.P. i dodala da se na inicijativu drugarice pridružila tužbi.

- Kada sam sve dobro uradila rekao mi je da ga zagrlim kako bi me pohvalio. Meni su obe ruke bile zauzete jer sam držala uzde, pa me je on rukama uhvatio za glavu, poljubio i pokušao da mi gurne jezik u usta i onda mi rekao "Idi, jaši, posle ću da te vaćarim". Posle toga su mi išle suze, bilo mi je jako neprijatno. Kad sam vratila konja u štalu ponovo mi je rekao da mu priđem da ga zagrlim a ja sam rekla da ne želim, a on je meni zapretio sa "Hoćeš da ti promenim konja, umesto Agbara da te vratim na Baćušku..." - rekla je S.P. i dodala:

- Otišla sam kući, a na narednom treningu me je pitao da li sam ljuta na njega što me je poljubio, a ja sam rekla da bi se svako naljutio, na šta je on uzvratio: "Nisam ja pedofil, biću od tebe na rastojanju od dva metra - navela je tinejdžerka i dodala da joj je nakon toga dao da jaše nemirnog konja Mariju sa kojeg je nekoliko puta pala.

(S.DŽ.S)

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading