Požega
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Više javno tužilaštvo u Užicu pokrenulo je postupak istrage protiv osumnjičene Sanele.S. (44) iz Prijanovića, zbog sumnje da je prekjuče nožem ubila svog supruga Miroslava S (55). Kako je Alo! izveštavao, do sukoba je došlo zbog alkohola. 

Osumnjičena je saslušana u predistražnom postupku u Policijskoj stanici Požega, gde se koristila svojim zakonskim pravom da ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Užicu da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, s obzirom da u konkretnom slučaju postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičena ometati postupak uticajem na svedoke, saučesnike ili prikrivače, da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a u konkretnom slučaju reč je o krivičnom delu za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Više javno tužilaštvo u Užicu u postupku istrage preduzima neophodne dokazne radnje u cilju pribavljanja dokaza koji su neophodni radi donošenja odluke o podizanju optužnice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading