novi sad
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen, ilustacija

Jučerašnje ubistvo žene G.T. (52) koju je usmrtio njen suprug N. T. (55) u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Klisa, potreslo je Novi Sad. , a beogradski mediji saznaju da nije bilo ranijih prijava za nasilje u porodici.

Nezvanično, ne postoje evidentirane prijave od ranije za nasilje u porodici, tako da se još uvek ne zna motiv ovog femicida.

Komšije koje koje su se našle na licu mesta rekle su da su ovaj bračni par znali kao dobre i mirne komšije i da ni po čemu nisu mogli da naslute ovakvu tragediju.

Podsetimo, juče je N. T. (55) usmrtio suprugu G.T. (52) u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Klisa, a potom se odvezao do Temerinskog mosta i pokušao samoubistvo, ali ga je policija spasila.

Sumnja se da je N.T. usmrtio svoju suprugu G.T. nanevši joj smrtonosne povrede glave bušilicom.

Ovo je treći femicid u Novom Sadu od početka godine. Pre tri nedelje je Novi Sad potresla užasna tragedija kada je mladi bračni par zajedno izvršio samoubistvo skokom sa solitera, a policija sumnja da su pre toga ubili i svoje dvoje dece od jedne i tri godine pre nego što su izvršili samoubistvo.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading