Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Milan Đuričić/Slađana Stepanović

Novi Sad i Srbija šokirani su posle stravičnog zločina u tom gradu, kada su mladi supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade! Pre toga su kako se sumnja, ubili svoja dva sina stara svega 1 i 3 godine!

Komšije su u šoku, a jedna od njih kaže za Alo! da je od sunić pod lekovima zbog svega što se izdešavalo.

- Vlasnik kuće je živeo u Švedskoj i ima sina koji je tamo - kaže prva komšinica koja je želela da ostane anonimna i dodaje:

Novi Sad

Foto: Slađana Stepanović

 

- Umro je sad u januaru sa 96 godina, a ranije je dolazio povremeno. Nju i decu nisam videla nikad. Viđala sam njega (Lava) kad je dolazio sa posla oko 17h, ni sa kim nisu komunicirali, nije bilo nikad buke i muzike, niti su im dolazili gosti za dve godine - kaže ona, a zatim se zaplakala:

- Čak ni životinja ne ubija svoje dete. Ne mogu mirno da spavam od kad se ovo desilo, pijem lekove za pritisak - kaže ona za Alo!

Novi Sad

Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

 

Podsetimo, bračni par je skočio sa  krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Oni, kako potvrđuju stanari solitera, nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.

 Sutradan, u večernjim satima nakon što je policija obila njihov stan zatekla je dva tela dečaka starosti jedne i tri godine.

 (Milan Đuričić)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading