Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Slađana Stepanović

Piše: Slađana Stepanović

Na adresi stanovanja bračnog para, koji je u petak izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, pronađena su tela dvoje dece. Kako javlja naš reporter sa lica mesta ispred kuće nema nikoga. Ispred kuće nalazi se vešalica sa stvarima, koje su prema svemu sudeći nosili mladić i devojka koji su završili samoubistvo.

Komšije su u šoku nakon jezive tragedije, ali kako kažu i po odevanju se može videti, da su bili drukčiji.

- Martina je stalno nosila crno, retko kad su se oblačili u drugu boju. Ne znam šta je po sredi, ali nešto se zaista čudno desilo - rekao je komšija za Alo.rs

Ovo svedočenje komšije potvrđuje jeziva fotografija koju su naši reporteri zatekli jutro nakon pronalaska tela mališana. Ispred kuće  sei dalje nalazi garderoba koja suši na vešalici, ali ono što je svima zapalo za oko, jeste to da je svaki komad odeće u crnoj boji.

Novi Sad

Foto: Slađana Stepanović

 

Podsetimo,  bračni par je skočio sa  krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Oni, kako potvrđuju stanari solitera, nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.

 Sutradan, u večernjim satima nakon što je policija obila njihov stan zatekla je dva tela dečaka starosti jedne i tri godine.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading