novi sad
Foto: Alo/Alo

Mladi bračni par, M.P.S. (23) i L.P.S. (25), juče je izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, ostavivši za sobom jezivu tragediju. Na njihovoj adresi pronađena su tela dvoje dece, što je izazvalo sumnje da su deca preminula nasilnom smrću. Istraga je u toku, a detalji ovog tragičnog događaja još uvek nisu potpuno razjašnjeni, prenosi Republika.

Uznemirenost stanara solitera
 

Reakcije stanara solitera na ovu tragediju su pomešane sa šokom i nevericom. "Svi smo uznemireni zbog toga. Šta je moglo mlade ljude da natera na takav korak da dođu u našu zgradu i da se popnu na krov," izjavio je jedan sredovečni stanar. Komšije su takođe izrazile svoje uznemirenje i neizvesnost u vezi sa ovim tragičnim događajem.


Detalji koji izazivaju podozrenje
 

Iako još uvek nema jasnih odgovora, pojedini detalji izazivaju podozrenje među stanarima. Prema nezvaničnim informacijama, komšija sa šesnaestog sprata čuo je prasak stakla u vreme kada se dogodila tragedija. Nakon što je izašao u hodnik, primetio je razbijeno armirano staklo na vratima, ali nije video osobu koja je to učinila. Ove činjenice dodatno komplikuju slučaj i ostavljaju prostor za špekulacije među uznemirenim stanarima.
 

Video nadzor kao ključni dokaz
 

Policija i Više javno tužilaštvo preuzeli su video zapis sa nadzornih kamera koji je pokazao ulazak mladog bračnog para u zgradu, držeći se za ruke. Ovaj ključni dokaz će biti od velikog značaja za istragu koja je pokrenuta povodom ovog tragičnog događaja.


BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading