Saška Jovanović
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Saška Jovanović (30), za kojom se tragalo od ponedeljka, kada je nestala na putu do posla, pronađena je mrtva u ataru sela Čekmin kod Leskovca. Nesrećnu ženu našli su policajci u žbunju, na 200 metara od porodičnog doma u kojem je živela sa suprugom i dvoje maloletne dece.

Kako je za portal Alo.rs ispričala Saškina dugogodišnja drugarica, njeno telo je nađeno u žbunju, a kako tvrdi, izgleda da je nesrećna žena digla ruku na sebe. 

- Pored njenog tela nađeni su lekovi i insekticidi, a verovatno je to popila i ubila se - kaže za Alo! njena drugarica. 

U selu u kome se odigrala ova strašna tragedija kruže razne priče. Komšije su juče rekle da to nisu čista posla i da je moguće da je nesrećna žena digla ruku na sebe ili čak da se ubila.

- Mesec dana pre ovoga zapaljen joj je automobil. Nije htela da prijavljuje policiji. Znate, svakakve priče kruže, ali nešto se čudno desilo. Imala je sve što je želela, bila je vesela i uvek nasmejana, došla je u njihovu kuću dok je još išla u školu. Ona je bila voljena, a njen suprug bio joj je najveća podrška. Svi su šokirani ovom velikom tragedijom koja se do sada nije dogodila u Čekminu - kažu komšije za lokalne medije.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading