PUCAO JOJ U GLAVU DOK JE BIRALA VOĆE U PILJARI Doživotna robija za krvnika iz Pirota
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Ova tragedija jako je pogodila celu Srbiju jer je Miroslav prišao Sanji u jutarnjim časovima dok je birala voće u piljari i ubio je hicem iz pištolja.

- On je osuđen na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora za krivično delo teško ubistvo i osuđen je za proivodnju, držanje i noženje oružja u trajanju od pet godina - saopštila je za Kurir portparolka Višeg suda u Pirotu, Branimirka Mitrović.

Tog dana, javnost nije mogla da veruje da je jedna žena na tako hladnokrvan način izgubila život. Sanja M. je, inače, bila vlasnica obuće u Pirotu dok Miroslav ima menjačnicu. Njih dvoje su bili zajedno neko vreme, ali pošto je on bio nasilan, Sanja je htela da stavi tačku na tu vezu.

PUCAO JOJ U GLAVU DOK JE BIRALA VOĆE U PILJARI Doživotna robija za krvnika iz Pirota

Facebook

 

On se nije slagao sa tim a imao zabranu prilaska njoj. Sanja je čak prema ranijem pisanju devet puta prijavljivala nasilje. Jednom je zbog nasilja sklopio Sporazum o priznavanju dela te je samo novčano kažnjen u iznosu od 100.000 dinara.

Tog jutra ništa nije slutilo da će Pirot biti zavijen u crno i da će ovo krvoproliće po brutalnosti biti prva vest.

- Ja sam prvi ušao u prodavnicu i birao neke namirnice i video sam ženu kako ispred prilazi gajbicama i bira voće. U jednom trenutku se začuo pucanj. Mislio sam da je nekom pukla guma kada sam video ženu u krvi.

Pozvali smo Hitnu pomoć, ali ona je na mestu preminula - rekao nam je tada jedan od očevidaca. Marković je nakon što je pucao u nju, otišao sam u policiju i prijavio se oko 9.45 sati.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading