Milan Šuša
Foto: Alo/Alo/Dejan Briza

Piše: Slađana Stepanović

Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića. On je likvidiran dva meseca nakon što je izašao iz zatvora. Do likvidacije došlo je oko 10 sati ispred porodičnog doma Šuše, a desilo se u trenutku kada je Milan zatvarao kapiju u dvorištu.

On je danas sahranjen na novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima.

Kako izveštava naš reporter sa lica mesta, opelu su prisustvali najbliži članovi porodice, kao i prijatelji koji su došli da odaju poslednju počast nastradalom Milanu, koju je ometala osoba, za koju se veruje da je beskućnik, a bio je u vidno alkoholisanom stanju.

Beskućnik je sve vreme uznemiravao ožalošćene i vikao iz sveg glasa, iako su ga mnogi molili da se smiri i utiša, on je bio sve glasniji.

Tokom povorke dve uplakane žene jauknule su na na njega rekavši: "Terajte ga, Milan ni ovde nema mira", a onda su ga dva momka pojurila i oterala.

Šuša je na večni počinak ispraćen melodijom iz filma "Kum", a od prisutnih prijatelja niko nije imao snage da održi govor. 

Porodica se inače prethodno danas potresnim čituljama oprostila od supruga i sina.

Podsetimo, likvidacija u kojoj je ubijen Milan Šuša (39) dogodila se ispred njegovog porodičnog doma, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova devojka koja je pokušavala da se probije do njegovog tela. Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Komšije su izjavile da su čule najmanje pet pucnjeva tog dana.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading