Milan Šuša
Foto: Alo/Foto: Printskrin/Alo

Supruga Nataša, ćerka i sin, emotivnom čituljom oprostili su se od Milana Šuše (39), koji je ubijen u subotu ujutru u sačekuši ispred svoje kuće u Zemunu u Kumanovskoj ulici.

U potresnoj čitulji porodica je Milanu potresne reči:

- Mislila sam da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu - zauvek. Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i videćemo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru... Volimo te - napisala je porodica u čitulji.

Milan Šuša

Foto: Novosti čitulje/ printskin

 

Takođe, poslednje reči Milanu uputili su i otac i majka, brat i sestra:

- Sahrana će se obaviti danas, 21. februara.2024. u 13 sati na Novom groblju u Starim Banovcima. Dragi naš Milane, bio si nam snaga, ponos i ljubav. Živećeš zauvek u nama, legende ne umiru.

Milan Šuša

Foto: Čitulje novosti/printskrin

 

Podsetimo, Šušu je maskirani napadač pogodio sa dva hica u glavu i pobegao, a navodno je likvidacija snimljena nadzornim kamerama.

Šuša je samo dva meseca pre likvidacije izašao na slobodu sa višegodišnje robije.

Ubica je, navodno, došao sa saučesnikom koji se parkirao u neposrednoj blizini žrtvine kuće. Izašao je iz kola i stao preko puta Milanove kuće, a kad je žrtva izašla, ubica joj je užurbanim hodom prišao s leđa nakon što je zatvorio kapiju.

U tom momentu Šuša se okrenuo ka njemu, tako da je praktično gledao u cev kad ga je prvi metak oborio na pod. Drugim hicem overen je u glavu dok je ležao na trotoaru pored kola.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading