Milan Šuša
Foto: Alo/Alo/Dejan Briza

Piše: Slađana Stepanović

Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića. On je likvidiran dva meseca nakon što je izašao iz zatvora. Do likvidacije došlo je oko 10 sati ispred porodičnog doma Šuše, a desilo se u trenutku kada je Milan zatvarao kapiju u dvorištu.

On će danas biti sahranjen u 13 časova na novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima.

Kako izveštava naš reporter sa lica mesta, opelu prisustvuju najbliži članovi porodice, kao i prijatelji koji su došli da odaju poslednju počast nastradalom Milanu.

Takođe, inspektori u civilu nalaze se na sahrani, a nadgledaju prisutne.

Povorka u kojoj se nalaze gitarista i violinista krenula je ka grobnom mestu gde će počivati Milan. Neutešna žena jedva stoji na nogama.

Milan Šuša

Alo

 

Porodica se potresnim čituljama oprostila od supruga i sina, a oni su se ovim rečima oprostili od njega. Celu vest pročitajte OVDE.

Podsetimo, likvidacija u kojoj je ubijen Milan Šuša (39) dogodila se ispred njegovog porodičnog doma, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova devojka koja je pokušavala da se probije do njegovog tela. Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Komšije su izjavile da su čule najmanje pet pucnjeva tog dana.

BONUS VIDEO: 

nspektori u civilu nalaze se na sahrani, a nadgledaju prisutne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading