hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: RINA

Kako saznajemo, povrđeni R.G. (57) zadobio je teže opekotine i trenutno se nalazi u jedinici Intezivne nege, gde mu je urađena sva potrebna dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Povređenog je iz fabrike u bolnicu prevezla Hitna pomoć, rano jutros oko 4,30 sati.

- Povređeni ima opekotine po licu i obe šake. Povrede se kvalifikuju kao opekotine drugog stepena. Ukazana mu je sva potrebna medicinska pomoć, urađena dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Trenutno se nalazi u jedinici Intezivne nege. Povređeni radnik se dobro oseća i za sada ostaje na lečenju u našoj ustanovi – rečeno nam je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako nam za Novosti,potvrđeno u kikindskoj policiji, povređeni radnik treće smene zaposlen je u službi Održavanja u fabrici „Toza Marković“.

- Radnik održavanja zadobio je povredu na radu kada se dogodio strujni udar u trenutku dok je on otklanjao kvar na električnoj instalaciji. Povreda se dogodila jutros rano. Radnik je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je zadržan na lečenju. Na licu mesta obavljen je uviđaj, a o nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading