Hapšenje
Foto: Printscreen/Youtube/MUP Srbije

Sumnja se da je 17. februara, u ranim jutarnjim satima, u ulici Grčića Milenka u Beogradu, Đ. P. nakon svađe, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede dvadesetosmogodišnjem muškarcu usled kojih je preminuo.

Policija je efikasnim radom pronašla i uhapsila osumnjičenog u jednom iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Došlo je do fizičkog napada nožem na dve osobe, starosti 23 i 27 godina, od kojih je mladić od 23 godine dobio posekotinu u predelu nadlaktice, dok je, nažalost, mladić star 27 godina dobio ubodnu ranu nožem u predelu srca i, nažalost, preminuo na licu mesta - rekao je tada dr Vladimir Sinđelić iz Hitne pomoći.

Kako su mediji ranije pisali, kada je ranjen, mladić nije hteo da zove Hitnu jer je mislio da će da izdrži, ali je počeo da gubi dosta krvi i onda je pozvao, ali je u međuvremenu preminuo.

- Ubijeni mladić je odranije poznat policiji jer je bio u sukobu sa zakonom zbog narkotika, hapšen je i ima dosije - kaže izvor i otkriva šta je mogući motiv.

- Navodno, ubijeni i ranjeni mladići su imali dogovoreni sastanak, a u pitanju bi mogao da bude neplaćeni dug za drogu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading