HEROINA IZ ZEMUNA Policajka krenula na porođaj, usput uhapsila provalnika!
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Zadivila celu Srbiju! Gordana Bosnić (40), trudna policajka zaposlena u policijskoj stanici Zemun, na putu ka porodilištu ugledala je lopova! Uprkos trudovima, ona se zaustavila i zajedno sa suprugom, koji je inače njen kolega, savladala je razbojnika i predala ga nadležnima! Ovaj slučaj zadivio je sve ljude i izazvao je prelepe komentare!

herouna iz zemuna

Foto: Printscreen

 

Kako saznajemo, nesvakidašnje hapšenje lopova dogodilo se 13. februara oko dva sata iza ponoći u Zemunu. Naime, Gordana je tog dana dobila trudove i sa svojim suprugom Milošem Đukićem, takođe policajcem iz policijske stanice Zemun, krenula je put bolnice. Na putu ka porodilištu u Ulici auto-put za Novi Sad u Zemunu njihovim iskusnim očima nije promakla osoba koja je u tom trenutku obijala automobil. Mladi bračni par, iako je žurio ka bolnici gde je Gordana trebalo da se porodi, reagovao je policijski i profesionalno.

- Zaustavili su svoj automobil, obavestili kolege, a zatim su uz povike „stoj, policija“ reagovali. Međutim, provalnik je pokušao da pruži otpor, ali su ga ubrzo njih dvoje savladali. Sačekali su da stigne patrola. Kolegama su predali razbojnika, a zatim su krenuli u bolnicu gde se Gordana i porodila - rekao je naš izvor, i dodao da je Gordana bila glavni inicijator hapšenja provalnika koji je već ušao u obijeni automobil.

- Gordana nakon što je videla provalnika rekla je suprugu da se zaustavi, a onda je istrčala iz automobila i uz poštovanje procedure je reagovala. Odmah se uhvatila sa lopovom ukoštac. Suprug joj je pomogao da savladaju provalnika. Gordana je zatim pozvala svoje kolege i objasnila im je da joj je porođaj krenuo, te ih je zamolila da požure ukoliko ne žele da se porodi na ulici - rekao je izvor.

Oduševljene kolege čestitaju Gordani prinovu

 

Iz Sindikata srpske policije pohvalili su akciju svojih kolega, te su im i čestitali prinovu.

- Policijski službenici su često u raznoraznim situacijama u svojim životima u prilici da preuzmu ovlašćenja van radnog vremena, ali ova situacija pokazuje da policijska krv i osećaj prema poslu čak i u momentima koji obeležavaju ceo život jedne majke ne izostaju - naveli su iz Sindikata srpske policije, i dodali:

- To jutro naša koleginica će pamtiti kao najsrećnije do sada, ali pamtiće ga i po tome što je samo nekoliko desetina minuta pre toga uhapsila i učinioca krivičnog dela i sigurno će to biti veoma česta priča u toku odrastanja deteta kojeg je tog jutra donela na svet. Sindikat srpske policije želi porodici da čestita ovu srećnu priliku sa mnogo radosti, sreće i blagoslova u odrastanju novog člana porodice - poručili su iz Sindikata.

Gordanin i Milošev poduhvat naišao je na oduševljenje njihovih kolega, ali i svih građana Srbije. Gordana, iako je imala trudove, reagovala je hrabro i profesionalno.

- Gordana se uspešno porodila i posle toga je postala majka trećeg deteta - kaže naš sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading