KRENULA DA SE PORODI PA USPUT UHAPSILA LOPOVA Tog 13. februara policajka Gordana Bosnić ušla je u legendu
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Nesvakidašnje hapšenje se dogodilo 13. februara ove godine oko dva sata iza ponoći.

Naime, Gordana koja je dobila trudove put bolnice je krenula sa svojim izabranikom Milošem Đukićem i kolegom iz policijske stanice Zemun.

Na putu ka bolnici u Ulici Auto put za Novi Sad  u Zemunu, njihovim iskusnim očima nije promakla osoba koja je u tom trenutku obijala automobil. Mladi braćni par iako je žurio ka bolnici gde je Gordana trebalo da se porodi, reagovao je policijski i profesionalno.

- Zaustavili su svoj automobil obavestili kolega i uz povike „Stoj policija“ su regavali. Međutim, provalnik je pokušao da pruži otpor ali je ubrzo savladan od trudnice i njenog izabranika. Sačekali su da stigne patrola, pa su provalnika njima predali a potom su stigli u bolnicu gde se Gordana ubrzo porodila – rekao je naš izvor.

 Iz Sindikata srpske policije pogvalili su akciju svojih kolega te su im i čestitali prinovu.

- Policijski službenici su veoma često u raznoraznim situacijama u svojim životima u prilici da preduzmu ovlašćenja van radnog vremena ali ova situacija pokazue da policijska krv i osećaj prema poslu čak i u momentima koji obeležavaju ceo život jedne majke ne izostaje – naveli su iz Sindikata srpske policije i dodali:

- To jutro naša koleginica će pamtiti kao najsrećnije do sada  ali pamtiće ga i po tome šte je samo nekoliko desetina minuta pre toga uhapsila i učinioca krivičnog dela i sigurno će biti veoma česta priča u toku odrastanja deteta kojeg je tog jutra donela na svet. Sindikat srpske policije želi porodici da čestita ovu srećnu priliku sa mnogo radosti, sreće i blagoslova u odrastanju novog člana porodice

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading