Nusret destanović
Foto: Alo/Društvene mreže

Ubistvo Nusreta Destanovića (28) koje je šokiralo čitav region, najverovatnije je bilo dogovoreno od strane R.H. (27) sa kojom se mladić viđao, njenog bivšeg supruga S.Z.A. (26)i još jednog mladića, saznaje Telegraf.rs od izvora bliskog porodici. Naime, oni su se sastali u jednom restoranu neposredno pred ubistvo.

Kako nam kaže Nusretova rođaka, iz medija je saznala za ispovest oca mladića osumnjičenog za ubistvo, ali dodaje da se on njihovoj porodici nije javio. Ipak, tvrdi da je S.Z.A. zvao njenog brata dva puta, piše Telegraf

- Čula sam šta je njegov otac izjavio. Nama se nije javljao, ali priča se da je on prijavio sina policiji i da jedini zna gde se nalazi. Nas je S.Z.A. zvao dva puta, pravdao se da nije ubio Nusreta i rekao je da ga je ubila R.H. u dogovoru sa još nekim ljudima. Inače, Nusretova sestra je u vezi sa bratom od R.H, sad prete i toj sestri i ostaloj Nusretovoj braći. Otac im je zabranio da dođu na sahranu. Njegovi majka i otac su u užasnom stanju, stalno nam je Hitna pomoć u kući  - rekla nam je Nusretova rođaka.

Podsetimo, Nusretov nestanak prijavljen je 8. februara, a pronađen je mrtav u subotu. Njegovo telo nađeno je u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo. Njega je, kako se sumnja, ubio bivši suprug žene sa kojom je bio u kontaktu. Nusret je bio pretučen i navodno izboden, a jedan od uhapšenih za ovaj zločin E. H. (40) navodno je pomagao S.Z.A. da skine krvavu odeću i pobegne u inostranstvo.

Kako saznajemo od izvora bliskog porodici Nusreta, E.H. je rođak osumnjičenog za ubistvo, a on mu je i pomagao nakon zločina da krvavu odeću spali i pobegne u Austriju.

- E.H. je rođak S.Z.A. On mu je pomogao da spali krvavu odeću nakon ubistva i pobegne u Austriju. Prvo su ga onesvestili, a onda pretukli. Pretučen je kolcem. Sumnja se čak da osumnjičenom ovo nije prvo ubistvo. Inače, E.DŽ (19), drugi osumnjičeni, je razlog zašto je Nusret uopšte pronađen. On je nakon ubistva pozvao policiju i rekao im "Ja sam učestvovao u zločinu, telo se nalazi na toj adresi, ali ga nisam takao prstom, samo sam pomagao". Tada se predao i uhapšen je - kaže za Telegraf.rs izvor blizak ubijenom Nusretu.

"Viđala se u isto vreme sa Nusretom i ubicom da bi ih pravila ljubomornim"

Pored E.H. (40), policija je uhapsila i R.H. (27) za koju se sumnja da je Nusreta namamila porukom pre ubistva, ali i E. DŽ. (19) iz Novog Pazara zbog sumnje da je učestvovao u zločinu. Porodica ubijenog Nusreta sumnja da je R.H. igrala dvostruko, te je Nusretu davala lažnu nadu, dok se sve vreme viđala sa svojim bivšim suprugom S.Z.A. U porukama do kojih je Telegraf došao vide se pretnje koji je osumnjičeni za ubistvo slao R.H. pre nego što je Nusretovo telo pronađeno.

- Ona je Nusretu davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. S.Z.A. je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi Nusretova rođaka za Tleegraf.rs.

"Ali zadnji se najslađe smeje. Veruj mi. Videćeš šta ću uraditi", napisao je S.Z., na šta mu je R.H. odgovorila "Mrš bre".

"J*bo mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju", nastavio je S.Z., a R.H. je odgovorila "Nek ti j*b* Mujesiru.

"E bićeš svedok kad te zovnem na kameru. Nek j*be slobodno", napisao je S.Z.

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala.

Kako je za Telegraf rekla osoba bliska Nusretu, on je "mučenički umro".

- Imao je 22 uboda od noža. Na kraju je zaklan i bačen u bunar - rečeno je za Telegraf.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading