Niš
Foto: Alo/Alo

"Jovan je najpodmuklija osoba koju znam, lažljivac i emotivni manipulator. Kako drugačije opisati čoveka koji me je pozvao u goste, obećao "iznenađenje" a onda mi presekao vrat. Da nisam uspela da mu se oduprem i izbijem mu nož iz ruke sigurno bih bila mrtva", svedočila je danas pred Višim sudom u Nišu S.S. iz ovog grada koju je 24. septembra 2022. godine pokušao da ubije njen partner Jovan Nikolić (42).

Pred Višim sudom je u toku postupak za izricanje mere bezbednosti obaveznog čuvanja i lečenja u psihijatrijskoj ustanovi Nikoliću zbog pokušaja teškog ubistva koje je počinio u neuračunljivom stanju zbog čega će izbeći dugogodišnju robiju koja bi mu sledila da je bio svestan svojih postupaka.

Nišlijka S.S. sa kojom je bio u emotivnoj vezi od jula 2020. godine kazala je da je posle nekoliko meseci zabavljanja bila svesna sa kim ima posla te je pokušala da raskine vezu ali Jovan nije prihvatao odbijanje. Mada je kontinuirano zlostavljao i pokušao da je ubije i pre napada nožem, nastavila je vezu sa njim jer ga se strašno bojala i verovala da joj policija neće pomoći jer se Jovan predstavljao kao službenik BIA.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading