lisice
Foto: Shutterstock/Shutterstock
vranje

Društvene mreže

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su N. D. (31) iz ovog grada, zbog sumnje da je fizički napao svoju devojku S. I. (14) i njenu drugaricu (14) kojoj je naneo teške povrede.

Sumnja se da je on u sredu, 7. februara, u blizini jednog kafića u Vranju fizički nasrnuo na dve devojčice. Posle napada je pobegao, ali ga je policija ubrzo locirala. Policijska uprava u Vranju je saopštila da je on osumnjičen za nanošenje teške telesne povrede, kao i zlostavljanje i mučenje. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje.

Kako saznajemo, osumnjičeni je pozvao svoju maloletnu devojku, njenu drugaricu i njihova dva druga da se vide.

- Posumnjao je da drugarica njegove devojke dovodi mušterije njenim drugovima koji diluju marihuanu kao i on. Sukob je očigledno izbio oko podele teritorija u Vranju i Vranjskoj Banji. Posle kraće svađe on je počeo da mafija i da se devojčici unosi u lice, a onda je udario glavom i polomio joj nos - kaže naš izvor blizak istrazi, i ističe da su protiv njega ranije podnete prijave zbog fizičkog napada na majku i brata.

- Nasilnika je otac odveo u policiju gde mu je određeno zadržavanje. U stanici se pravdao da je hteo da zaštiti svoju devojku od problematične drugarice koja navodno sarađuje sa narko-dilerima - navodi naš sagovornik.

Osumnjičeni je na društvenim mrežama Insagram i Tik Tok objavljivao fotografije na kojima se vidi da nosi gumene horor maske sa iskeženim zubima. Na ovoj fotografiji se vidi kako u jednoj ruci drži džoint, a u drugoj bejzbol palicu.  

Osumnjičeni ima ćerku od 12, a devojku od 14 godina

Kako saznajemo, osumnječeni je odranije bio problematičan, zbog čega je njegova žena podnela zahtev za razvod braka.

- Osumnjičeni ima ćerku od 12 godina, a dva meseca je u vezi s devojčicom od svega 14 godina! Jedan drug mu je u zatvoru zbog dilovanja droge, a drugi je osuđen na tri godine takođe zbog rasturanja narkotika. Njega je policija držala na oku jer su imali dojavu da rastura marihuanu - navodi naš izvor.    

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading