beograd
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/EmergencyReporterSRB

Iz zasad neutvrđenih razloga i pod još nepoznatim okolnostima, sredovečni muškarac iz Kraljeva pokušao je oko 15.30, kako se pretpostavlja, da počini samoubistvo u radnji u kojoj je zaposlen u centru grada na Ibru.

Drama se odigrala u radnji za prodaju gvožđarske i druge robe na uglu Hajduk Veljkove i Ulice Dimitrija Tucovića kada je, kako se nezvanično saznaje, muškarac sebi skalpelom naneo povrede po telu zbog čega je sanitetskim vozilom prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

U momentu kada se sve dogodilo, u radnji nije bilo mušterija, a da nešto nije u redu primetile su komšije iz okolnih objekata. Ubrzo je na mesto događaja pristigla i policija posle čije će istrage, najverovatnije biti poznato i zašto je ovaj muškarac odlučio da podigne ruku na sebe, prenose Novosti.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading