MANIJAK JOJ PRIŠAO S LEĐA, POKUŠAO DA JE ODVUČE U MRAK I SILUJE Taksista iz Železnika je spasio u poslednjem trenutku
Foto: Alo.rs

Strava i užas! Neke ulice i naselja preko dana su bezbedna mesta, ali noću se pretvaraju u krajeve koje je najbolje zaobilaziti. Postoji ulicu u Železniku od koje meštani i dan danas strepe, zbog slučaja od pre dve godine koji je šokirao mnoge!

Tinejdžerku (19) iz Železnika nasred ulice i s leđa napao je nepoznati muškarac koji je pokušao da je odvuče u mračni prolaz i siluje! Nesrećnu devojku u poslednjem trenutku je spasao vozač taksija.

Kako saznajemo, stravičan napad dogodio se oko 2.30 sati u Ulici radnih akcija u Železniku kod zgrade broj 19. Devojka je bila sama na ulici kada ju je s leđa napao muškarac.

- Ona se kretala trotoarom. Kada je htela da pređe Ulicu radnih akcija, iznenada joj je prišao nepoznati muškarac. Zgrabio je i počeo da je vuče preko ulice. Jednu ruku joj je stavio preko usta, a drugu oko vrata. Na silu je počeo da je vuče ka mračnom prolazu, koji vodi do obližnjih kuća. Stavio joj je ruku na usta da ne bi mogla da doziva pomoć. Pretpostavlja se da je pokušao da je odvuče negde i siluje - navodi izvor, i dodaje da je devojka sve vreme očajnički pokušavala da se otrgne, ali je on bio mnogi snažniji od nje. Srećom, u pravom trenutku naišlo je taksi vozilo.

- Pored njih je proletelo taksi vozilo koje se naglo zaustavilo. Vozač je primetio da nešto nije u redu, jer je mladić vukao devojku preko ulice kao na filmu. Čak i kad je video taksistu, nastavio je da je vuče za ruku. Par trenutaka kasnije ipak je odustao i ubrzano odšetao preko ulice kao da se ništa nije dogodilo. Kada je prešao ulicu i ušao u mračni prolaz, počeo je da trči. Šokirana devojka dotrčala je do taksiste, a zatim su zajedno pozvali policiju - priča naš sagovornik. 

Kako saznajemo, ceo napad zabeležile su nadzorne kamere s jedne od susednih kuća. Policija je došla na lice mesta i odmah preuzela video- zapis napada i krenula u potragu za napadačem.

- Verovatno je pratio devojku neko vreme i odlučio da je zaskoči kad je ulica bila pusta. Međutim, taksi vozilo mu je poremetilo planove. Devojka je ispričala da je imao veliku neurednu bradu, kapuljaču na glavi i nije govorio srpski. Zbog toga se sumnja da je reč o migrantu, jer se, prema rečima meštana, nedaleko odatle nalazi kuća u kojoj se okupljaju - kaže naš izvor.

Kako se navodi, napadač je na sebi imao sivi duks s kapuljačom, sive patike i tamnu trenerku.

Za sada nije poznato šta se na kraju dogodilo s napadačem, a meštani ulice i dalje pamte ovaj stravičan slučaj.

- Od kako se to dogodilo, decu ne puštam samu noću. Ovo je zapravo mirna ulica, ali taj pojedinačan slučaj je učinio da se svi plašimo noću da prolazimo ovuda. Kada sam videla taj snimak, pred očima mi je bila moja ćerka - navodi komšija za Alo! 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading