KAO DA SU NA ODMORU U HOTELU Škaljarcima i kavčanima u ćelijma pronašli mobilne teleofne
Foto: Shutterstock

Prema nezvaničnim saznanjima, do kojih su došli crnogroski mediji, četiri mobilna telefona pronađena su i oduzeta juče pretresom ćelije u Istražnom zatvoru u kojoj boravi šest pritvorenih pripadnika "kavačkog klana".

Inače u istoj toj ćeliji pre samo nekoliko dana pronađeni su i oduzeti punjači i USB kablovi.

Šest pritvorenika iz te ćelije su nakon pronalaska mobilnih telefona razdvojeni i razmešteni u druge pritvorske prostorije.

Interesantno je da su samo nekoliko dana pre toga takođe u ćeliji u Istražnom zatvoru, rponađena dva mobilna telefona kod prapadnika "škaljarskog klana". 

Da mobilni telefoni nisu dostupni samo u istražnom zatvoru pokazao je slučaj kada su zatvorski čuvari pretresom ćelija u kojem dvojica pripadnika "kavačkog klana "izdržavaju duge kazne pronađena dva telefona. 

- Od decembra je oduzeto oko 20 mobilnih telefona, a i sprečen je unos uređaja u zatvor. Takođe, sprečen je pokušaj ubacivanja mobilnih telefona dronom - kazao je sagovornik iz policije za crnogorske medije. 

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) nezvanično je rečeno da njihovi službenici sprovode planirane aktivnosti u cilju očuvanja bezbednosti u svim organizacionim jedinicama.

- Pretresi soba u kojima borave pritvorena i osuđena lica rade se u kontinuitetu, a takođe radi se i na sprečavanju unošenja ili ubacivanja bilo kakvih nedozvoljenih stvari. Reč je o kontinuiranim aktivnostima na kojima će se i u narednom periodu insistirati - kazao je izvor iz UIKS Crne Gore.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading