UBISTVO TINEJDŽERKE (16) OPRAVDAVAO OPSEDNUTOŠĆU MAGIJOM Danas počinje suđenje za svirepo ubistvo Nevene iz Ripnja
Foto: Alo/Alo! Printscreen

Ovo je prvo ročište koje je otvoreno za javnost, a Ilić bi trebalo da iznese odbranu.Više javno tužilaštvo u Beogradu Stojana Ilića tereti za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

UBISTVO TINEJDŽERKE (16) OPRAVDAVAO OPSEDNUTOŠĆU MAGIJOM Danas počinje suđenje za svirepo ubistvo Nevene iz Ripnja

 

 

 

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, postoji sumnja da je Stojan Ilić 10. aprila oko 14.30 sati najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja.

Kada je ona izašla iz vozila Stojan je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku. Nakon toga je izašao iz kuće i napustio lice mesta svojim vozilom. Ubrzo nakon toga je uhapšen.

UBISTVO TINEJDŽERKE (16) OPRAVDAVAO OPSEDNUTOŠĆU MAGIJOM Danas počinje suđenje za svirepo ubistvo Nevene iz Ripnja

Alo! Printscreen

 

 

Kako smo saznali od meštana, Stojan je bio ubeđen da mu pojedine komšijei bajaju, zbog čega je obilazio razne vračare. Njegovo čudno ponašanje za Alo! je potvrdila i Svetlana, ujna nesrećne tinejdžerke Nevene P.

- Nama je doneo flašu sa vodom, a rekao je da je u pitanju sveta manastirska vodica. Međutim, čuli smo da je u pitanju voda od vračare. Navodno je doneo mrtvačku vodu, ali srećom, nama od nje ništa nije bilo - kazala je uznemirena ujna.

Ripanj

Alo/ Enis Sadiku

 

 

Posle toga Stojan I. je krenuo u svoj krvavi pohod. Nakon što je ubio Nevenu tako što ju je obnažio, a zatim je više puta ubadao po telu, seo je u automobil i odvezao se do njene porodične kuće. Čim je zakoračio na prag, počeo je s napadom na ukućane.

Devojčicina majka Sanja ispričala je za Alo! kako je izgledao optuženi Stojan I. kobnog dana

Ripanj

Alo/ Enis Sadiku

 

- Izgledao je kao đavo kada je uleteo u kuću. Jako sam se uplašila od njegovog izraza lica. Pitala sam ga šta se dogodilo, a on... - kratko je rekla kroz uzdah, i dodala:

- Počeo je tada da me ubada, od šoka sam ga samo pitala samo šta mu je, a on je nastavio s ubadanjem. Izbo me je 11 puta. Bolje tada da je mene ubio, što u neku ruku i jeste uradio ubivši mi dete - kazala je Sanja, majka devojčice, ekskluzivno za Alo! i potvrdila da je to jutro Stojan bio kod njih.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading