Pokušaj ubistva
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Nezapamćen pokušaj ubistva odigrao u selu u blizini Leskovca, kada je komšija J. M. nožem nasrnuo na svog prijatelja Radomira M. Osumnjičeni J. M. je dva puta nožem ubo Radomira i to iz čista mira! 

Pokušaj ubistva

Foto: privatna arhiva

 

Kako kaže Svetlana u ispovesti za Alo!, supruga napadnutog Radomira, sve se zbilo veoma brzo, a ništa nije slutilo da će se desiti ovakav incident.

- J. M. je došao u tu kuću koju ne koristi već neko vreme. Hteo je da tu boravi nekoliko dana. Pošto smo mu uvek davali struju preko kabla, pošto je nema, isto smo uradili i ovaj put. Suprug je otišao kod njega, a kada su sve završili, seli su da popričaju. Zatim, kako mi je rekao, oko 11 sati, u jednom trenutku iznenada, J. M., kome je moj muž pomogao, uzeo je kuhinjski nož i nasrnuo na njega. Ubo ga je, ja mislim, dva puta, ali nisam sigurna - počinje priču za Alo.rs supruga napadnutog muškarca. 

- Kada je J. M. ubo mog muža, on je smogao snage da ga obori i da mu nekako otme nož. Suprug je uspeo nekako da dođe do naše kuće. Probudio me je, a onda sam ga videla skroz krvavog. Ni on nije bio svestan šta se desilo - kaže supruga napadnutog muškarca. 

- Bilo mu je loše,on je zadobio teške povrede, i nalazi se u bolnci. Kako ću ja sada sa mojom bolesnom decom, i ćerka i sin mi imaju cerebralnu paralizu. Bavimo se poljoprivredom kako bi im sve obezbedili, nikada se nismo zamerili ni sa kim. Što je ovo uradio, ne znam ni sama - zaključuje naša sagovornica.

Kako su nam kazali iz UKC Niš, pacijent je stabilno i dalje se nalazi na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju.

Podsetimo, osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading