POZADINA UNUTRAŠNJEG SUKOBA "ZABRANJENIH" Ostaci ekipe Velje Nevolje tukli svog saborca zbog duga!
Foto: Alo.rs

Uhapšeni su, kako saznajemo, u akciji policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako saznajemo, vođa ove ekipe Uroš. P. Koji je zajedno sa svojim pajtašima ugovorio sastanak sa pripadnikom iste navijačke grupe, odnosno svojim dobrim poznanikom.

- Sumnja se da je raskol u istoj ekipi počeo kada je navodna žrtva kupila automobil od jednog od uhapšenih. Kupio ga je na crtu, odnosno dug, ali  navodno je i za njih obavio neki posao, pa je mislio da je sa tim anulirao  svoje dugovanje. Međutim, njegov pajtaš je smatrao da nije do kraja ispoštovan pa su krenuli sa pritiscima - objašnjava izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, žrtva je navodno počoela i da izbegava svoju dojučerašnju bratilju, pa je usledila reakcija.

- Novodno se žrtva krila,međutim,kada u ga osumnjičeni locirali odmah su došli da rasprave stvari, a Uroš  je sa sobom poneo pištolj. Čim su ga ugledali sva četvorca su ga tukla i vređala, a potom i na ime duga zahtevali da im vrati automobil. Nedugo kasnije oni su uhapšeni. Inače sva petorica pripadaju navijačkoj ekipi „Zabranjeni“. Njihovi šefovi su, kako se sumnja, dva brata iz Rume koji se nalaze na optuženičkoj klupi, jer se protiv njih vode više postupaka za različita dela - imena braće su se spominjala i na suđenju ekipi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su optuženi da su učestvovali u raznim zlodelima - otkriva izvor.
Prema njegovim navodima, ekipa koja je uhapšena je takođe povezana sa ostatkom grupe koja je pripadale ekipi Velje Nevolje i Marka Miljkovića.

Nebojša Popović

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading