UHAPŠEN BRAT NAČELNIKA GENERALŠTABA VOJSKE CRNE GORE Policajcu na ruke stavljene lisice zbog navodnog napastvovanja devojčice!
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako BORBA nezvanično saznaje, privedeni policajac je rođeni brat načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, Zorana Lazarevića.

Njemu je u ponedeljak, nakon saslušanja, viša tužiteljka u Belom Polju Ljubinka Caković odredila zadržavanje od 72 sata. To je medijima potvrdio i advokat osumnjičenog policajca, Petar Pavićević.

-Postupajući državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Belom Polju, nakon saslušanja, odredio je zadržavanje u trajanju od 72 sata osumnjičenom D.L. iz Š, zbog a osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene polne radnje. Krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni D.L. dana 14.01.2024. godine, izvršio navedeno krivično delo na štetu deteta“, saopštio je portparol tužilaštva Vladan Đalović.

-Vijesti„ su juče pisale da je osumnjičeni policajac, kada je djevojčica prolazila pored njegove kuće, pozvao da sa njegovom decom gleda utakmicu, a onda pokušao da je poljubi. Djevojčica je nakon toga ispričala roditeljima šta se dogodilo, da bi nedugo zatim policajac bio uhapšen.

-D.L. je bio sam kući i odmah je krenuo da je pipa i pokušao da je poljubi. Ona ga je odgurnula i pobegla kući- kazao je sagovornik „Vijesti“.

Iz Uprave policije zvanično su potvrdili informacije o hapšenju njihovog službenika, objasnivši da su D.L. lisice na ruke stavili zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu devojčice stare 13 godina.

-Policijski službenici su postupili po prijavi i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa postupajućim višim državnim tužiocem i lišili slobode D.L. zbog gore navedenog krivičnog dela, koje je, kako se sumnja, izvršio 14. januara u svom stanu“, piše u saopštenju UP.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading