OTAC SA DEVOJKOM SNIMAO SVOJE ĆERKE I TO PRODAVAO MANIJACIMA Rođak porodice otkrio sve o jezivom zločinu u Kruševcu
Foto: Shutterstock

Njih dvoje su zadržani u pritvoru, a istraga je u fazi ispitivanja. Proverava se da li su počinili neko od krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija.

Međutim, prema rečima bliskog rođaka ove porodice, sve se saznalo kad je najstarija ćerka (17) došla iz inostranstva u Kruševac i nekon boravka kod oca se požalila majci i ispričala kakav je horor pretrpela.

- Došla je ovde na odmor i on se ponudio da boravi kod njega, koji sada živi sa tom novom ženom. Devojčica mu je, inače, prvo dete, a ima ih troje iz različitih brakova. Tu je nastao horor - kaže rođak za medije i objašnjava:

- Njena majka mi je rekla da je snimao eksplicitne video snimke na kojima je njihova ćerka, nisam smeo ni da pitam da li je prisiljavao na odnose sa njim i to snimao. Van sebe smo svi.

Kako je ispričao rođak, I.T. je suspednovani policajac koji je ostao bez posla nakon što je, kako tvrdi rođak, proneverio neki novac.

- On je tada ostao bez posla i kad je počeo da se viđa sa svojom novom partnerkom sve je krenulo po zlu. Nakon što se starija ćerka požalila svojoj majci koja je sve prijavila policiji, javila se i mlađa iz njegovog braka sa koleginicom iz policije i rekla da je i ona proživela užas sa ocem - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, otac je prodavao video snimke na kojima su njegove ćerke i na taj način pribavljao novac, od kad nema posao.

Podsetimo, policija proverava autentičnost svih iskaza, ispituju se svedoci, a radiće se i dodatna veštačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se proveravati i mobilni telefoni kao i svaka komunikacija sa društvenih platformi.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading