sopot
Foto: Alo/Dejan Briza

Autor: Slađana Stepanović

Beba je bila sama u sobi u trenutku požara, dok su se u drugoj prostoriji nalazili roditelji i dve devojčice, sestre koje su takođe male.

Kada su primetili dim u toj sobi, već je bilo kasno. Majka je zadobila opekotine po rukama, herojski je izvukla dvoje dece, ali bebicu nije uspela.

Požar je izbio oko 10.20 časova. Telo bebe pronašli su vatrogasci u sobi u kojoj je izbila buktinja i prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a o ovom slučaju obavešteno je tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

sopot

Dejan Briza

 

 

Kako je majka bebe ispričala za Alo! najpre se zapalilo ćebence u koje je bila umotana beba, a majka je izgubila svest pokušavajući da je izvuče. Majka bebe ima opekotine po licu i rukama, koje je zadobila u pokušajima da spasi decu, od koje je jedno nažalost preminulo. 

Otac bebe bio je u susednoj sobi, i majka Danijela nije stigla da ga pozove u pomoć.

sopot

Alo.rs/Dejan Briza

 

 

 Njena svekrva Biljana kaže da je Danijela heroj jer je bez razmišljanja odmah krenula da spasava decu.

- Svi bi stradali da se ona nije ponela junački. Ostali bismo bez svih devojčica. Ne smem ni da pomislim na to - zavapila je baka stradale bebe.

- Vatrogasci su brzo stigli i sprečili da nam požar proguta obe kuće u dvorištu, ali nam je bez naše Darije sve sada kasno - dodala je očajna baka.

sopot

Alo.rs/Dejan Briza

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading