Sopot požar
Foto: Alo/Alo

Autor: Slađana Stepanović

Ona je u ispovesti ispričala šta se desilo kobnog dana. Kako kaže ova majka koja je junački probala u sekundi da spasi svoju decu, peć je iznenada zavarničila i ubrzo je krenuo požar. Istakla je da je najpre kroz prozor izbacila prvo najstariju, pa srednju ćerku. Kako je pojasnila, jedna noga joj je bila izbačena kroz prozor i krenula je da uzme bebu Dariju, ali je tada pala u nesvest od dima u dvorište i plamen je progutao detence.

Majka Danijela inače, kako smo mogli da vidimo, a kako se vidi i na snimcima, ima vidne opekotine na bradi, na nozi i na rukama.

- Stolica je stajala tu, ničega nije bilo u kuhinji sem grejalice, spremala sam hranu bebici. Krenuo je žar, nisam mogla da izađem na vrata, starija ćerkica je bila na krevetu, nju sam iznela prvo.

- Bebica je bila uvijena u ćebe, uzela sam je, počelo je da gori ćebence i nisam uspela da je spasim - rekla je majka kroz suze. 

Sopot požar

Alo

 

 

Podsetimo, devojčica stara 6 meseci stradala je juče u požaru u porodičnoj kući u selu Đurinci kod Sopota.

Majka je zadobila opekotine po rukama, a ostali nisu povređeni.

Požar je izbio oko 10.20 časova. Telo bebe pronašli su vatrogasci u sobi u kojoj je izbila buktinja i prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a o ovom slučaju obavešteno je tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading