Nevena Pavlović
Foto: Alo/Društvene mreže

- Kažu da vreme leči sve.. Da, možda ljubavi koje su prošle, prijatelje koji su nam okrenuli leđa, ljubimce koji više nisu sa nama.. Ali, vreme nikada neće biti od pomoći da se tvoja duša izleči za gubitak onoga koga si sam doneo na ovaj svet! - navela je Ivana ispod Nevenine fotografije.

Ističe i da živi za dan kada će se opet susreti sa ćerkom.

- Nedostaješ, medena moja devojčice. Nedostaje tvoj temperament. Nedostaje mi i da se posvađam sa tobom, sve mi nedostaje. Umesto tebe, grli me tuga. U mom srcu stanuje bol koja steže sve više i više, preti da me uguši. Preživeću, jer znam da moram. Dužna sam da na ovom svetu obavim sve što se od mene očekuje, da nosim teret onako kako mi je suđen i izdržim onako kako samo jedna majka ume - napisala je ona.

Kako je "Blic" ranije pisao, zločin se dogodio 10. februara oko 18 sati u njihovom iznajmljenom stanu u kom su živeli od kada su bili u braku.

Žrtva je ostavila supruga dve nedelje pre zločina, a kobnog dana je došla na njegov nagovor kako bi opet razgovarali i kako bi se dogovorili oko razvoda. Međutim, kako su tada komšije rekle, čula se žučna rasprava mladog bračnog para, a ubrzo i tri hica

Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt bračnog para.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading