POLICIJA MORALA DA PRIPUCA, TEK TAD JE BACIO KRVAV NOŽ Isplivali jezivi detalji ranjavanja žene u Bogatiću
Uprava policija Crna Gora

Patrola je bila u blizini, pa su policajci brzo stigli i pucnjima upozorenja primorala napadača da baci krvav nož na zemlju kada je posle krvavog pira krenuo svojoj kući. Lisice stavili na sred dvorišta i priveli u policijsku stanicu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva.

- On živi preko puta kuće B. I. i kada došao napao ju je verbalno i fizički. Jurio je ženu po kući sa nožem u ruci i kada je sustigao dva puta je ubo u predelu grudi. Nikoga nije bilo da joj pomogne, a neko kod komšija je pozvao policiju kada je iz kuće čuo jauke i zapomaganje - naveo je naš izvor.

Na saslušanju u policiji on je priznao da je ukrao automobil Biljaninog supruga, koji je pronađen na putu za Banovo Polje. Pretpostavlja se da je komšinicu napao zbog toga što je bio besan jer su krađu prijavili policiji. Ipak, tačan motiv napada biće otkriveni utvrđen u nastavku istrage.

I. I. u selu poznaju kao problematičnog mladića koji ima i policijski dosije zbog razbojništva, krađa automobila i nasilja u porodici.

B. I. je hospitalizovana u šabačkoj bolnici, na odeljenju hirurgije i nije životno ugrožena, prenosi Informer.

- Pacijentkinja je stabilno, nisu povređeni vitalni organi i lekari prate njeno zdravstveno stanje - naveli su iz bolnice.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading