ubistvo
Foto: Alo/Alo

(Z.G.)

Ona je, kako saznaje Alo! od izvora bliskog istrazi, opisala šta se dešavalo, ali konkretno samog zabijanja noža u Ratka se ne seća.

- Ona je danas tvrdila da ju je muž napao. Rekla je da zna da je držala nož, ali se ne seća kako i da ga je ubola – saznajemo od izvora bliskog istrazi.  

Zbog toga je određeno da se izvrši i njeno lekarsko veštačenje.  

- Inače, plakala je za vreme davanja izjave, naročito u momentu kada joj je saopšteno da će joj biti određen pritvor. Pominjala je kako je potrebna deci, da mora da ide kući – kaže naš izvor.  

Završen je i obdukcioni nalaz. Obdukcija je pokazala da je uboden 5 cm ispod pazuha i da je oštrica noža napravila kanal od 10 cm, da je probila plućno krilo i srčanu komoru.

Kao što smo već pisali, ovo ubistvo se dogodilo u četvrtak oko 12 sati. Nožem je ubola muža pred očima dvoje maloletne dece. Inače, Mirjana i Ratko su u braku imali petoro dece, od kojih najstarije ima 14 godina.  

Sve se dešavalo u porodičnoj kući u Jevremovićima, gde u prizemlju kuće žive Ratkovi roditelji, koji su pozvali policiju i prijavili ubistvo.  

Ratko je radio u Mačkatu kao veterinar, dok je Mirjana radila na Zlatiboru. Porodica ima veliko poljoprivredno dobro i nekoliko krava, a komšije kažu da su radi o dobroj i radnoj familiji i da su ostali u šoku zbog jezivog zločina.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading