Kuća gde se dogodilo ubistvo kod Užica
Foto: Printscreen/RINA

- Za sada je poznato da se ubodna rana nalazi sa leve strane tela ipod pazuha. Rana je nastala od noža. Ono što se pretpostavlja da je oštrica noža pogodila i srce, ali to će se utvrditi obdukcijom. Osumnjičena M.L. se tereti za krivično delo ubistvo. Ona je to uradila u prisustvu dvoje maloletne dece – kaže izvor blizak istrazi.

Mirjana L. je juče oko podneva nožem ubola svog muža Ratka L., nakon čega je on preminuo. Njih dvoje u braku imaju petoro dece, od kojih je najstarije 14 godina.

Sve se dešavalo u porodičnoj kući u Jevremovićima. U prizemlju kuće žive Ratkovi roditelji, koji su pozvali policiju i prijavili ubistvo.

Ratko je radio u Mačkatu kao veterinar, dok je Mirjana radila na Zlatiboru. Porodica ima dosta imanja i nekoliko krava.

Okolnosti pod kojim se desilo ovo ubistvo još nisu detaljno poznate, ali sumnja se da je tome prethodila svađa. Ratko i Mirjana imaju petoro maloletne dece od kojih je najstarijie od 14 godina. Ubistvo se dogodilo pred očima dvoje dece.

Komšije za ovu porodicu imaju samo reči hvale, kažu da su se uvek pomagali kada je kome bilo potrebna pomoć. Mirjana i Ratko su živeli u kući sa Ratkovim roditeljima.

Jedno od roditelja je pozvao policiju. Roditelji su sada poljoprivrednici, a inače su nastavnici u penziji, Ratko je bio veterinar i radio na Mačkatu. Mirjana je radila na Zlatiboru.

- Velika tragedija za ovu porodicu. Uvek smo se pomagali, oni nama, mi njima. Samo smo videli sanitet i policiju pred kućom i znali da nije dobro - kaže komšija

Komšije kažu da je to dobra familija, da su u komšiluku cenjeni, pa su i sami u šoku od jučerašnjeg događaja.

Z.G.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading